Herpály Team Építőipari és Szolgáltató Kft.

Herpály Team Építőipari és Szolgáltató Kft.

A Bihar Termálliget a Bihar fővárosának, Berettyóújfalunak szívében helyezkedik el, közvetlenül a Népliget mellett, mely a város legcsendesebb, legnagyobb kiterjedésű parkja és egyben védett természetvédelmi terület.

 

 

Fürdő

Bihar Termálliget

Információk

További képek

A napjainkra hivatalosan is gyógyvizűként elismert fürdő első medencéje 1927-ben épült az akkori „leventeház” – ma már Nadányi Zoltán Művelődési Központ – kiegészítéseként. Az 1960-70-es években két új medencével bővült a fürdő. A langyos vizű, befelé mélyülő „leventemedence” mellett már egy gyógyvizes ülő- és pihenő medencével, valamint egy gyermekmedencével is gazdagodott strandfürdő kínálata.

1995-ben a strand területe kiegészült az uszoda impozáns épületével, melyben egy 25 méteres forgatott vizű medencével, egy fedett, gyógyvizes ülő- és pihenő medencével, finnrelax szaunával, álló- és fekvőszoláriummal, gyógy- és frissítő masszázzsal várjuk az ideérkezőket.

2001-ben az üzemeltető, azaz a Herpály-Team Építőipari és Szolgáltató Kft. felújítatta az egykori “leventemedencét” és környezetét, új büfé és pénztár is épült a gyógyvíz áldásos hatásait élvezők kényelme érdekében.

Egy 2009-es, az Észak-alföldi Regionális Operatív Program keretében megvalósuló pályázat eredményeként öt új medence épült, jelentősen megváltozott a fürdő környezete, és számos új szolgáltatással gazdagodott a gyógyvizű fürdő. Mindezek hatására kialakult az intézmény új arculata, létrejött gyógyvizet, a szórakozás és a sportolás lehetőségeit egyaránt kínáló Bihar Termálliget.

Szolgáltatások: 
Kültéri gyógyvizes ülő-, pihenő medence,
Aktív élménymedence - vízesés fallal, vadvízi folyóval, nyakzuhannyal, hát- és derékmasszázs funkcióval, pezsgőzónával,
Jakuzzi medence, hát- és váll masszázs funkcióval,
Gyermekmedence - három csúszdával, gombazuhannyal, vízi állatokkal,
Aktív élménymedence - vízesés fallal, vadvízi folyóval, nyakzuhannyal, hát- és derékmasszázs funkcióval, pezsgőzónával,
Aquafitness, víz alatti csoportos gyógytorna,
Kültéri fitness részleg, kicsik és nagyok játszótere,