Aquarius Élmény- és Parkfürdő, Aquarius Fürdőgyógyászat

Aquarius Élmény- és Parkfürdő, Aquarius Fürdőgyógyászat

Sóstógyógyfürdő gyógyvízértől híres, hangulatos fürdőhely Nyíregyháza központjából alig 6 kilométerre. E varázslatos területen, Magyarország keleti gyógyhelyének szívében, 10 hektáros sóstói tó szomszédságában, illetve 320 hektárnyi tölgyerdő ölelésében található az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, a Hotel Fürdőház, a Svájci Lak és a Tófürdő. Az itteni különleges mikroklíma, a föld mélyéről feltörő minősített gyógyvíz az egészségre, a környék látnivalói (Állatpark, Múzeumfalu, fürdők) a gondtalan kikapcsolódásra jelentenek garanciát. Látogassanak el hozzánk és legyenek részesei annak a sok jónak, melyet ez a csodálatos gyógyhely kínál.

Fürdő

Aquarius Élmény- és Parkfürdő, Aquarius Fürdőgyógyászat

Szállás

Hotel Fürdőház
10 méter

Információk

Nyitvatartás

Egész évben.

Élményelemek

3 db kültéri csúszda 4 db beltéri csúszda Egyéb élményelemek: - buzgárok, -dögönyözők, - gyerekvilág, - masszázságyak

Egyéb jellemzők

gyermekbarát gyermekmedence
gyermekbarát játszótérrel
mozgáskorlátozottak részére kialakított szolgáltatások
éjszakai fürdőzés

Gyógyító hatása

bőrbetegségek
nőgyógyászati betegségek
reumatikus problémák

Gyógykezelések

gyógyvizes medencefürdő,

szénsavfürdő,

orvosi gyógymasszázs,

vízalatti vízsugár masszázs,

iszappakolás,

víz alatti csoportos gyógytorna,

súlyfürdő,

komplex fürdőgyógyászati ellátás, fizikoterápiás kezelések (stabil galván,

iontoforézis,

diadynamikus áramkezelés,

interferencia,

szelektív ingeráram kezelés,

TENS, magnetoterápia,

ultrahang kezelés,

víz alatti ultrahang,

lágylézer terápia, kryoterápia,

száraz gyógytorna,

csoportos száraz gyógytorna,

McKenzie torna,

lökéshullám terápia

 

Wellnes Kezelések

wellness masszázs, aromaolajos masszázs, só masszázs, csokoládé masszázs, mézes masszázs, stresszoldó masszázs, lávaköves masszázs, aromaterápiás hátmasszázs, arc masszázs, talp masszázs, gépi nyirokmasszázs,

Egyéb szolgáltatások

 • Pedikűr
 • Étkezés szolgáltatások

 • Büfé jellegű étkezés
 • Meleg konyhás étkezési lehetőség
 • Melegkonyhás étkezési lehetőség: - Önkiszolgáló Ízvilág Étterem Büfé jellegű étkezési lehetőség: - Ten Palms Pool bár, - Black Pearl Pool bár, - Parkfürdő és Tófürdő területén büfék, vendéglátó egységek

  Sóstógyógyfürdő gyógyvízértől híres, hangulatos fürdőhely Nyíregyháza központjából alig 6 kilométerre. E varázslatos területen, Magyarország keleti gyógyhelyének szívében, 10 hektáros sóstói tó szomszédságában, illetve 320 hektárnyi tölgyerdő ölelésében található az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, a Hotel Fürdőház, a Svájci Lak és a Tófürdő. Legfontosabb vezértermékünk az Aquarius Élményfürdő, ahol minden az élményekről és az önfeledt szabadságról szól!

  A fürdő egyik különlegessége, hogy az egész évben működő, fedett élményfürdő közvetlen szomszédságában találjuk a páratlan szépségű, csodás zöldfelületekkel rendelkező Parkfürdőt. A két fürdő pedig nyaranta egyesül, mindegy hol váltunk belépőt, szabadon élvezhetjük mindkét fürdő szolgáltatásait! Időkorlát, felárak, és minden egyéb díj nélkül, egész nap használható valamennyi medence, csúszda és élményelem!

  A fürdőben a Család apraja-nagyja ezernyi élményt és kristálytiszta, páradús levegőt talál. A fürdő repertoárjából természetesen nem hiányzik a mesés gyerekvilág, a feszített víztükrű úszómedence, az éltető gyógyvíz, vagy a csúszdapark sem, de itt található Magyarország legnagyobb vízi koktélbárja is, ahol a vízben lazulva élvezhetjük a csodás ízeket -gondolva a gyerekekre- akár alkoholmentes formában is! A kalandok pedig napnyugtával sem érnek véget, hiszen a nyári szezonban minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzés is várja a strandok szerelmeseit.

  Ha strandi élményekre, szépségre, és üde zöld környezetre vágyunk, akkor Aquarius Nyíregyháza!