Strand És Termálfürdő Jászárokszállás

Strand És Termálfürdő Jászárokszállás

A jászárokszállási termálvizes strandfürdő tartalmas kikapcsolódásra nyújt lehetőséget. Termálvize jótékony hatást gyakorol reumatikus, izületi bántalmakra, mozgásszervi betegségek tüneteinek enyhítésére. A megújult termál medence és a feszített víztükörrel ellátott úszómedence mellett 2017-ben átadásra került egy új, élményekkel gazdagított gyermekmedence. A strand területén új játszótér is várja a gyermekeket. A ligetes részen zavartalan pihenésre van lehetőség.

Fürdő

Strand És Termálfürdő Jászárokszállás

Információk

Jászárokszállás természeti és közlekedési adottságai miatt nemcsak a jászsági, hanem a Heves- és Nógrád- megyei lakosság körében is jelentős vonzereje van. Jászárokszállás Termál- és Strandfürdő tartalmas kikapcsolódásra nyújt lehetőséget kedves vendégeinknek.

Strandunk 3db kültéri medencével rendelkezik. A termálmedence és feszített víztükörrel ellátott úszómedence mellett 2017-ben átadásra került egy új, élményekkel gazdagított gyermekmedence is. A termálmedencét az 1968-ban fúrt 702 méter mély termálkút 52 °C -os hőmérsékletű termálvize táplálja. A termálvizünk kémiai összetétele és hőmérséklete miatt jótékony hatást gyakorol reumatikus, ízületi bántalmakra, mozgásszervi betegségek tüneteinek enyhítésére.

Természetesen a nyugalomra vágyóknak lehetőség van napozásra, a ligetes részen a zavartalan pihenésre. A kisgyermekeket Uniós normáknak megfelelő szép játszótér várja, ahol biztonságban játszhatnak. A strand területén több büfé található, ahol étkezésre van lehetőség. Ezen kívül még az ide látogatók masszázs szolgáltatást is igénybe vehetnek.

Minden nyáron megrendezzük a gyermeknapot, egészség-sportnapot, ahol változatos programokkal várjuk a településre érkezőket és a helyben élőket egyaránt.

Jó pihenést kívánunk minden hozzánk látogató kedves vendégünknek!