Kerekestelepi Fürdő és Kemping

Kerekestelepi Fürdő és Kemping

A Kerekestelepi Fürdőben három termál medence, egy hideg vizes strandmedence és egy gyerekmedence, valamint szauna várja a pihenni vágyókat. Csendes családias hangulatú strandunkon számtalan sportolási és szórakozási lehetőség várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Fürdő

Kerekestelepi Fürdő és Kemping

Információk

A Kerekestelepi Fürdőben három termálmedence, egy hideg vizes strandmedence és egy gyerekmedence, valamint szauna várja a pihenni vágyókat. Csendes családias hangulatú strandunkon számtalan sportolási és szórakozási lehetőség várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Gyógyvizünk nem csak fürdőzéssel, de ivókúrával is hozzájárul az egészségesebb mindennapokhoz. Termálvizünk jótékony hatásai: magas gyomorsav-tartalom kezelésére, izomreuma és izomfájdalom, ízületi és gerincoszlopi meszesedés, ízületi panaszok, mozgásszervi megbetegedés, porckorongsérv kezelésére ajánlott.

Szállást találnak nálunk a klasszikus kempingezők éppúgy, mint azok, akik igénylik a nagyobb komfortot. Lakókocsi, lakóautó beálló helyek, sátorhelyek, illetve apartman és standard szoba várja a pihenni vágyókat. Szobáinkhoz saját zuhanyzós fürdőszoba, televízió, kis hűtő tartozik. Eemellett biztosítjuk az ingyenes wifi használatot és ingyenes parkolási lehetőséget.

A szállást igénybe vevő vendégeink térítésmentesen használhatják a mellettünk üzemelő Termálfürdő medencéit, a rendezvényre érkező vendégeink részére pedig extra kedvezményes belépőt biztosítunk. Kis focipálya és strandröplabda pálya áll készen a szabadidő további eltöltésére, illetve fizetős szolgáltatásként teniszpálya bérlésre, masszázs és szauna használatra is van lehetőség.