BANK-MARKETING Kft.

A Bank Marketing Kft. elsősorban a cégen belüli képzésekre specializálta magát. Komplex szolgáltatásként a képzés kiválasztásában, pályázati finanszírozásában, levezénylésében és az üzletmenetbe integrálásában is jelen vagyunk. Ezzel a piacon egyedülálló módon kapcsolunk be újabb fejlesztési lehetőségeket vállalkozásának sikere érdekében. Egykapus rendszerünkben átlátható és ügyfélbarát módszerekkel dolgoznak munkatársaink.

Társaságunk 2008-ban azzal a céllal alakult, hogy a legkülönfélébb cégeknek komplex segítséget tudjon nyújtani: - Pályázatírásban, Projektmenedzsmentben, Képzések szervezésében, PR Kommunikációban, Üzletviteli vezetési tanácsadásban és Reklámügynöki tevékenységségekben. A Bank Marketing csapata elsősorban a cégen belüli képzésekre specializálódott, komplex szolgáltatásként a képzés kiválasztásában, pályázati finanszírozásában, levezénylésében és az üzletmenetbe integrálásában tud a legnagyobb segítséget nyújtani.

Egyedülálló módon kapcsolunk be újabb fejlesztési lehetőségeket vállalkozásának sikere érdekében, mellyel egykapus rendszerünkben átlátható és ügyfélbarát módszerekkel cége a legkorszerűbbé válhat a mai rohanó világban. 

További képek