Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. – Püspökladányi Gyógyfürdő

Név: Püspökladányi Gyógyfürdő

Üzemeltető: Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft

Székhely: 4150 Püspökladány Kossuth u. 26.

Cím: 4150 Püspökladány Petőfi u. 62

GPS koordináta: 47.3212823284; 21.1071196739

Tel: +36-54-450-946

Fax: +36-54-450-944

E-mail: plgyogy@enternet.hu

Web: www. pl-varosuzemelteto.hu/gyogyfurdo

Nyitva tartása:

Nyári nyitva tartás: 8.00-20.00-ig

Téli nyitva tartás: 8.00-19.00-ig

Általános leírás:

Akadálymentesített gyógycentrumunkban az év minden napján várjuk a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeinket. A Gyógyászat épületében reumatológiai és fizioterápiás szakrendelés és fürdőorvosi ellátás üzemel, ahol OEP által támogatott gyógykezeléseket lehet igénybe venni. A mintegy 1412 m2 fedett térben, két különböző hőmérsékletű, 49 m2-es gyógymedence, víz alatti gyógytorna és súlyfürdő medence van. A strandon úszó- és tanmedence, gyerekmedence, és két termál ülőmedence üzemel. Az úszó-, tan-, és gyermekmedencék vízforgatós, a két gyógymedence töltő-ürítő rendszerűek.

 

Gyógyhatás leírás:

Gyógyvizünk elsősorban mozgásszervi betegek (váll-,hát-,derékfájás, térd-,bokafájdalom) kezelésére, rehabilitációs kezelésére 32 ºC és 36ºC-os medencékben, valamint ezen betegségek megelőzésére is kiváló hatású.

 

Szolgáltatás leírás:

Gyógyászati szolgáltatásaink kínálatában a fizikoterápiás és balneoterápiás kezelések széles palettája áll a gyógyulni, pihenni vágyók rendelkezésére. A különböző kezelésformák kombinálásával az állapotjavulás fokozott mértékű bekövetkezése várható. A gyógyászati kezelések mellett számtalan wellness szolgáltatással várjuk vendégeinket.

Szolgáltatásaink: medencés gyógyfürdő, súlyfürdő, iszapkezelés, szénsavas fürdő, gyógymasszázs, vízalatti gyógytorna, egyéni száraz torna, elektromos kádkezelés, négyrekeszes hidrogalván, ultrahang kezelések, egyéb elektromos kezelések. Talpmasszázs, pedikűr, lávaköves-, és aromaterápiás masszázs, finn szauna és szolárium.

Beltéri medencék, kültéri medencék, gyógyászati kezelések, finn szauna, masszázsszolgáltatás, fényterápia

 

Közelben lévő szálláshelyek:

Árnyas Thermal Camping és Üdülőpark, Korona Hotel, Szent Flórián Vendégház, Kata Lak, Gerendás Vendégház, Árpád utcai vendégház

 

Közelben lévő nevezetességek:

Karacs Ferenc Múzeum, Farkas –szigeti Arborétum, Halastavak, Szent Ágota Híd