Debreceni Gyógyfürdő Kft. – Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

Név: Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, Aquaticum Termálfürdő, Aquaticum Strandfürdő

Üzemeltető: Debreceni Gyógyfürdő Kft

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

GPS koordináta: É 47.55179°  K 21.62901°

Tel: 52/514-110

Fax: 52/346-883

E-mail: kozpont@aquaticum.hu

Web: www.aquaticum.hu

Nyitva tartása:

Nyári nyitva tartás:

Élményfürdő: 10:00-21:00;

Termálfürdő: 07:00-21:00;

Strandfürdő: 07:00-19:00

Téli nyitva tartás:

Élményfürdő: hétfőtől csütörtökig: 11:00-21:00, péntektől szombatig: 10:00-21:00;

Termálfürdő és Szaunavilág: 07:00-21:00

 

Általános leírás:

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, a Stadion tőszomszédságában, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára, minden fürdővendég szívébe. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak, 0-99 éves korig A legkisebbeket speciális klórmentes bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével, kültéri és beltéri gyermekjátszóval várjuk. Továbbá az élményfürdőben Mediterrán Étterem és Thai Masszázscentrum is található.

A termálfürdő: Az egész évben nyitva tartó megújult termálfürdő különböző hőfokú kültéri és beltéri, gyógyvízzel töltött medencéi és váltófürdői igen közkedveltek a vendégek körében. Újdonság, a több száz négyzetméteren kialakított szaunavilág a csendes pihenő és a terápiás sókabin.

Termálmedencék: A medencecsarnokban 33, 35 és 38 °C-os termálvizes medencék közül választhatnak a vendégek. Minden medencében megtalálhatóak a kényelmes ülőpadok, amelyek a kellemes pihenést és az ellazulást segítik elő. A 33 °C-os medencében levegőbefúvással létrehozott buzgárok kellemes bizsergető, pezsgő élményt biztosítanak a fürdőzőknek. A 35 °C-os medence élményelemei, a gombazuhanyok és dögönyözők frissítő masszázzsal járulnak hozzá a fáradt izmok regenerációjához. A termálfürdő 20 és 40 °C-os vízzel feltöltött medencéiben váltófürdőt vehetnek azok, akik szeretnék felpezsdíteni vérkeringésüket.

Továbbá két különálló, speciálisan kialakított medencében a vendégek körében igen népszerű víz alatti gyógytorna és súlyfürdő kezelés is történik. 

 

Szaunavilág:

A szaunavilágban finn szauna, Stollen szauna, fény és aromaterápiás gőzkamrák, jégkút, tepidárium, infra szauna, hideg vizes csobbanó medence, Kneipp medencék és élményzuhanyok találhatóak.

A pihenőkben nyugágyak teszik kellemesebbé a vendégek pihenését és kikapcsolódását. 
A szaunacentrumban minden nap kényeztető szaunaprogramokon vehetnek részt vendégeink.

 

Szolgáltatás leírás:

Beltéri medencék , Kültéri medencék, Gyógyászati kezelések, Finn szauna, Infra szauna, Tepidárium, Gőzkabin, Aroma kabin, Sóbarlang, sóterápia, Masszázsszolgáltatás, Fényterápia, Vendéglátás, Törölközőbérlet, Kellékkölcsönzési lehetőség, Kellékvásárlási lehetőség, Gyermek részleg, Fürdő animáció,.

 

Közelben lévő szálláshelyek:

Aquaticum Termál és Wellness Hotel Debrecen****

 

Közelben lévő nevezetességek:

Nagyerdei Állat és Növénypark, Debreceni Egyetem, Nagyerdei Stadion, Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Békás tó, Botanikus kert